Diplomazwemmen

Na het behalen van je zwem ABC kun je bij WZC nog meer diploma’s halen en je zwemvaardigheden nog beter maken.

WZC biedt iedere  zomer verschillende zwemvaardigheidsdiploma’s aan. Aan het begin van het seizoen wordt duidelijk welke diploma’s je in de zomer kunt halen.
Hieronder staan de diploma’s die aangeboden kunnen worden.

Zwemvaardigheid 1, 2 en 3  
Na het Zwem-ABC kan je de zwemvaardigheid en zwemveiligheid verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s.

Snorkelen 1, 2 en 3
Bij het snorkeldiploma leer je echt met een snorkel, snorkelmasker en vinnen om de onderwaterwereld te kunnen bekijken. Van de techniek tot het onder water opzetten van je masker.

Survival 1, 2 en 3
Het diploma Survival leer je om jezelf te redden in open water. Je leert heel goed zwemmen met kleren tot het redden van iemand anders uit het water.

Waterpolo 1, 2 en 3
En de grootste fun heb je bij het diploma waterpolovaardigheid. Als team een spelletje met de bal, om te scoren en te winnen. Een soort handbal in het water. Je leert goed zwemmen en goed gooien. En je zult de beste conditie krijgen.

Het zomerzwemseizoen is met een groot aanbod heel divers. WZC biedt jaarlijks maar liefst 3 diploma's aan op 3 niveaus. De trainingen voor de diploma's zijn op dinsdagen donderdagavond in Zwembad de Welters in Wijhe. Iedereen die een B-diploma heeft, kan deelnemen aan deze diploma's. En twijfel je nog een beetje, doe dan mee aan een gratis introductieles.

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar diplomazwemmen@wzcwijhe.nl of bel even met Roef Hillebrand 0570 522803 of Loret Olijhoek 06 27594116.