Diplomazwemmen

Na het behalen van je zwem ABC kun je bij WZC nog meer diploma’s halen en je zwemvaardigheden nog beter maken.

WZC biedt iedere zomer verschillende zwemvaardigheidsdiploma’s aan. Deze zomer kun je een diploma halen voor Snorkelen en voor Survival zwemmen. Ook bieden we waterpolotrainingen aan. 

Het diplomazwemmen start met een GRATIS instuif op donderdag 28 apr il van 18:30 tot 19:30 uur
Iedereen mag hier aan meedoen. Het is een leuke start van het zomerseizon 2022 met veel uitdagende spelletjes in en om het zwembad.

De lessen voor de diploma's worden gegeven op iedere dinsdag- en donderdagavond van 18:30 - 19:15 uur.
Op dinsdagavond zijn de lessen Survival Zwemmen en op donderdagavond de lessen Snorkelen.

Beide avonden gaan we van 19:15 - 20:00 uur door met waterpolotraining voor jeugd. Je leert zwemmen, gooien en scoren!
 

Snorkelen 1, 2 en 3
Bij het snorkeldiploma leer je met een snorkel, snorkelmasker en vinnen om de onderwaterwereld te kunnen bekijken. Van de techniek tot het onder water opzetten van je masker.

Survival 1, 2 en 3
Het diploma Survival leer je om jezelf te redden in open water. Je leert heel goed zwemmen met kleren aan tot het redden van iemand anders uit het water.

Het zomerzwemseizoen is met een groot aanbod heel divers. WZC biedt Snorkel en Survivaldiploma's op 3 niveaus. De gediplomeerden ontvangen een erkend KNZB diploma. Iedereen die een B-diploma heeft, kan deelnemen aan deze diploma's en aan de waterpolotrainingen voor de jeugd. En twijfel je nog een beetje, doe dan mee aan een gratis introductieles.

Deelnamekosten per diploma € 75,00  

Diplomazwemmers kunnen ook deelnemen aan de waterpolotrainingen voor de jeugd. 
Alleen deelnemen aan de waterpolotraining in de zomer kan door jaarlid te worden of een zomerlidmaatschap aan te gaan. De kosten voor het zomerlidmaatschap zijn € 65,00. 

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar diplomazwemmen@wzcwijhe.nl of bel even met Roef Hillebrand 0570 522803 of Loret Olijhoek 06 27594116.